Inschrijven

INSCHRIJVEN CHIROJAAR 2022-2023

Als je beslist hebt om je zoon of dochter in te schrijven, vragen we om een ledenfiche in te vullen. Hierop kunnen wij belangrijke administratieve en medische informatie terugvinden in noodsituaties.
Naar de Chiro gaan, kost ook een beetje geld. Dit wordt gebruikt om uw kind te verzekeren, om nieuw spelmateriaal te kopen, om uitstappen te kunnen maken, om tenten te huren voor op kamp, om elke maand een boekje op te sturen met de komende activiteiten. (zie "FF AANDACHT")

​Wil je graag je kind inschrijven in de chiro ?
klik op de link hier onder ( Je krijgt geen bevestigingsmail )
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwPSzj8L3LHR9Ob7X-fkN19bD9NfkL...


Het inschrijvingsgeld voor het eerste kind bedraagt jaarlijks 35 euro. Vanaf het tweede kind dient nog maar 25 euro betaald te worden. Dit bedrag mag gestort worden op rekeningnummer: BE80 7341 8829 3577, met vermelding van de naam en de groep van het kind.

Wil je je kind laten kennismaken met de Chiro? Dan betaal je uiteraard de eerste keren geen inschrijvingsgeld. 


INSCHRIJVEN KAMP 2023

Ons kamp gaat dit jaar door van 5 tot 15 augustus (5 tot 10 voor pipo's)  in Aywaille.

Inschrijvingen gaat via dit formulier, we vragen om dit zo snel mogelijk te doen. Op 25 juni kan je ten laatste je kind inschrijven. We vragen ook elk kind apart in te schrijven, dit maakt het voor ons wat overzichtelijker.

https://forms.gle/81kiCDLZJijmR72M6


We vragen ook zo snel mogelijk de overschrijving van het geld in orde te maken op het rekeningnummer van Chiro Wemmel BE80 7341 8829 3577  
Voor de pipo's bedraagt dit 110 euro
Voor alle andere leden bedraagt dit 175 euro

Om problemen te voorkomen zullen er geen uitzonderingen meer gemaakt worden. Alle pipo's gaan dus 5 dagen mee en alle andere leden gaan 10 dagen mee.

Tot slot zal er dit jaar weer een bezoekdag/afhaaldag doorgaan voor de pipo meisjes en de pipo jongens! 

Op 10 augustus zijn de ouders, familieleden,.. van de pipo's dus welkom om een kijkje te nemen op ons kampterrein en hierna hun kind terug mee te nemen naar huis. Hier zal ook de mogelijkheid zijn iets te eten. Meer info en de inschrijvingen voor bezoekdag volgen nog! (de leden komen dus niet terug met de bus en worden door jullie terug meegenomen)

De andere leden komen op 15 augustus met de bus terug.

Wij hebben er alvast zin in, hopelijk tot dan!

Groetjes,

De leidingsploeg