Inschrijven

INSCHRIJVEN CHIROJAAR 2022-2023

Als je beslist hebt om je zoon of dochter in te schrijven, vragen we om een ledenfiche in te vullen. Hierop kunnen wij belangrijke administratieve en medische informatie terugvinden in noodsituaties.
Naar de Chiro gaan, kost ook een beetje geld. Dit wordt gebruikt om uw kind te verzekeren, om nieuw spelmateriaal te kopen, om uitstappen te kunnen maken, om tenten te huren voor op kamp, om elke maand een boekje op te sturen met de komende activiteiten. (zie "FF AANDACHT")

​Wil je graag je kind inschrijven in de chiro ?
klik op de link hier onder ( Je krijgt geen bevestigingsmail )
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwPSzj8L3LHR9Ob7X-fkN19bD9NfkL...


Het inschrijvingsgeld voor het eerste kind bedraagt jaarlijks 35 euro. Vanaf het tweede kind dient nog maar 25 euro betaald te worden. Dit bedrag mag gestort worden op rekeningnummer: BE80 7341 8829 3577, met vermelding van de naam en de groep van het kind.

Wil je je kind laten kennismaken met de Chiro? Dan betaal je uiteraard de eerste keren geen inschrijvingsgeld. 


INSCHRIJVINGEN LEDENWEEKEND 2023

Dag allemaal,

Ons ledenweekend gaat dit jaar door van 21 tot 23 april in Dilsen-Stokkem en inschrijven gaat via dit formulier: https://forms.gle/Ao7fgidiVHBEeK889 .

We vragen om dit zo snel mogelijk te doen want op 1 april sluiten de inschrijvingen. We vragen om elk kind apart in te schrijven, dit maakt het voor ons wat overzichtelijker.

We willen jullie ook vragen zo snel mogelijk de overschrijving in orde te brengen op het rekeningnummer van Chiro Wemmel: BE80 7341 8829 3577  

Voor alle leden bedraagt dit 35 euro

We vertrekken om 19u en zijn om 15u terug aan Hoeve Dries in Wemmel. 

Vrijdag zouden de leden al gegeten moeten hebben.