CHIRO WEMMEL

Katoke & Flater

CHIRO WEMMEL

Katoke & Flater

CHIRO WEMMEL

Katoke & Flater

Afdelingen

Pipo’s

Pipo Jongens

leeftijd: 6 - 8 jaar

De jongsten (6 – 8 jaar) zijn welkom bij de pipo's. Samen met de leiding gaan ze op knotsgekke avonturen die ze niet zo snel vergeten.

Het is misschien de jongste groep, maar onderschat de plezante pipojongens zeker niet!

Kindjes die het zien zitten om vele lange chirojaren boordevol plezier tegemoet te gaan, zijn bij chiro Wemmel aan het juiste adres! Iedereen is meer dan welkom bij deze groep! Wat doen wij zoal? Kampen maken in het bos, samen op avontuur gaan, de allergekste dingen knutselen, op schattentocht gaan, zoveel spelletjes spelen als we maar kunnen bedenken, ons verkleden in echte piraten... Kortom, alles om er een supertoffe zondag van te maken! Ben je geïnteresseerd? Kom dan zeker eens mee doen! Jullie mogen meerdere keren proberen, voordat jullie echt ingeschreven moeten worden. Om op de hoogte te zijn van wat er welke zondag op het programma staat, kan je altijd eens een kijkje gaan nemen in onze 'effe aandacht' (maandelijks chiroboekje).

Vele groetjes en hopelijk tot zondag!

Eloïse, Arthur & Milan

Pipo’s

Speelclub Jongens

leeftijd: 8 - 10 jaar

Onze jongens van 8-10 jaar (3e-4e leerjaar) noemen de speelclub jongens.

De speelclub jongens van Chiro Wemel zijn een supertoffe bende! Wij zijn 1 van de kleinste groepen van de hele chiro. Maar ons spreekwoord zegt altijd: hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus nodig zeker en vast al je vriendjes uit! Vanaf deze groep word je een echte chirojongen, want je mag

- de volle 10 dagen mee op kamp

- elke zondag een keicool uniform dragen (verplicht vanaf de eerste vergadering van november!)

Wat doen wij allemaal graag? De meest gekke vormen van tikkertje spelen, baseball, voetbal, trefbal, potteke stamp, dikke berta, ik kan uren doorgaan met de klassieke chirospelletjes waar niemand genoeg van krijgt. Ook trekken wij er graag eens op uit, naar het bos met de fiets of naar een klein evenementje in Wemmel!

Wil je dus nooit meer een saaie zondagnamiddag meemaken, kom dan zeker een kijkje nemen bij ons!

Hopelijk tot op zondag!

Jullie zotte leiding: Jack en Ernst

Pipo’s

Rakkers

leeftijd: 10 - 12 jaar

Welkom bij de rakkers! De stoerste van de hele chiro en vinden het super elke zondag te ravotten met hun vrienden!

De rakkers zijn de stoerste jongens van de hele chiro! Deze jongens zitten in het 5e of 6e leerjaar en zijn zeker en vast niet klein te krijgen! Elke zondag maken zij, samen met hun leidng , Wemmel en omstreken onveilig. Wil jij vanaf dit jaar ook deel uitmaken van deze leuke rakkergroep? Dan ben je elke zondag welkom vanaf 14.30u tot 18.00u om er met ons een fantastische chirovergadering van te maken! Wij kijken er al vast naar uit jullie met velen te zien afzakken naar de chiro! Voor vragen of extra info kan je altijd terecht bij de rakkerleiding van dit jaar!

Stan, Thor & Floor

Pipo’s

Toppers

leeftijd: 12 - 14 jaar

De toppers is een groep van 11-12 en 13 jarigen.

Dit jaar is het een supergemotiveerde en coole bende waarmee je maar al te graag mee zou optrekken. Niets is te moeilijk voor deze mannen en daarom organiseren we leuke en vooral uitdagende zondagnamiddagen vol spannende activiteiten. Het is een hele hechte groep, maar iedereen die zich bijvoegen bij de toppers is zeker welkom!

Heb je dus niets te doen op een zondagnamiddag buiten naar het wielrennen kijken omdat je papa dat heeft opgezet en in slaap is gevallen met het bakske van de tv in zijn handen, kom dan zeker eens proberen in deze groep!

Hopelijk eens tot op een zondag!

Grts jullie gekke leiding Raf, Aurore, Geike en Isaac

Pipo’s

Kerels

leeftijd: 14 - 16 jaar

Dit jaar zijn er geen kerels

/

Pipo’s

Aspiranten

leeftijd: 16 - 18 jaar

Lees hier meer over de oudste afdeling van de jongens!

Yow wij zijn de aspirantjes. Wij beleven de zotste avonturen met onze CARA-van op zondag tijdens de chiro.

kusjes van jullie leiding,

Tibo en Jerome

Pipo’s

Pipo meisjes

leeftijd:

Klaar voor een nieuw avontuur met vele nieuwe vriendinnetjes? Hier zijn alle meisjes van 6 tot 8 jaar meer dan welkom!

Samen vormen wij, pipo meisjes, de jongsten van de Chiro, maar iedereen zal geweten hebben wie wij zijn! Heb je zin om een echte chiromeid te worden, dan zit je hier zeker aan het juiste adres! Elke zondagnamiddag staat er een vol programma op jullie te wachten, zoals spelletjes spelen in het bos, knutselen, verkleden,... Kortom alles om leuke herinneringen te maken samen met jouw leiding en de andere meisjes! Als je graag eens wilt proberen, twijfel dan zeker niet en kom maar gewoon af. Nadien kijk je of het iets voor jou is en kan je je inschrijven op deze site. Benieuwd wat we volgende zondag gaan doen? Kijk dan zeker eens in onze 'effe aandacht' (maandelijks chiroboekje). Hierin staat per groep beschreven wat ze gaan doen.

Hopelijk tot snel!!

Vele kusjes van jullie leiding,

Sieg, Boris en Rosa

Pipo’s

Speelclub Meisjes

leeftijd:

Lees hier iets meer over de speelclub meisjes!

De speelclub meisjes van chiro Wemmel bestaan uit een grote groep met allemaal leuke en soms ook gekke meisjes. Elke zondag komen wij samen om te ravotten, te spelen, te knutselen enz. Plezier verzekert! Samen zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom voelt en we zo één grote en vooral plezante groep vormen! Kom zeker eens af om te proberen!!

Tot zondag?!

Lorien en Line

Pipo’s

Kwiks

leeftijd:

Hey hey hey! De tofste meisjes van het 5e en 6e leerjaar ook wel Kwiks genoemd: de meest enthousiaste meisjes van Chiro Wemmel!!

Elke zondag vliegen we erin om die drukke schoolweek te verwerken en eens volledig uit de bol te gaan, zonder dat we ons van iets iets moeten aantrekken. De Kwiks bestaat uit enthousiaste meisjes die het zeker zien zitten om een nieuwkomer wegwijs te maken in hun groep. De leiding staat al te popelen om hun creativiteit om te toveren tot een super leuke vergadering! Er is genoeg afwisseling tussen rustige en actieve spelletjes, wat ervoor zorgt dat iedereen het naar zijn zin heeft.

Tot zondag hé?!

Groetjes van jullie leiding!

Siglien, Yana en Grimm

Pipo’s

Tipies

leeftijd:

Welkom bij de allerleukste tippers van heel België!!

Ken jij of ben jij iemand tussen 12 en 14 jaar die graag eens uit de bol wil gaan? Dan zit je bij het juiste adres!! De Tippers bestaan uit een toffe groep meisjes uit het 1ste en 2de middelbaar die af en toe eens lekker zot kunnen doen! Wij spelen het liefst de gekste en origineelste spelletjes, we trekken er graag op uit en zijn altijd klaar voor een nieuw avontuur. We zijn een groep van ongeveer 10 meisjes, maar zijn van het principe 'hoe meer zielen, hoe meer vreugd'. Aarzel dus niet om eens te komen proberen!

Chirogroetjes van Kate en Keke!!

Pipo’s

Tipa's

leeftijd:

Lees hier wat meer over de Tipa's!

Joehoe!

Niets te doen op zondag? Dan zou je bij de tiptiens wel eens aan het juiste adres kunnen zijn! Plezier en avontuur verzekerd. Ben jij of ken je iemand van 2007 en/of 2008 en wil je ook deel uitmaken van deze topgroep, dan ben je zeker welkom eens een zondag te komen proberen!

Super veel kusjesss van jullie leiding,

Mira en Ellen