CHIRO WEMMEL

Katoke & Flater

CHIRO WEMMEL

Katoke & Flater

CHIRO WEMMEL

Katoke & Flater

Over Ons

Wat is Chiro?

Ben je tussen 6 en 18 jaar? Weet je niet wat je te doen op zondagnamiddag? Kom dan naar de Chiro! Elke zondagnamiddag komen wij van 14.30 tot 18 uur samen aan onze lokalen op het Chiroplein aan de K en H De Raedemaekerlaan in Wemmel (naast de Sint-Jozefsschool).

Onze leiding zorgt elke zondag opnieuw voor fijne spelletjes, creatieve knutselactiviteiten, coole tochten in de natuur … Spelen, sporten en ravotten doen we in verschillende leeftijdsgroepen.

Verschillende leeftijdsgroepen

Iedereen is welkom vanaf het eerste leerjaar. Je zit samen in een groep met kinderen/jongeren van dezelfde leeftijdscategorie. Elke twee jaar ga je over naar een nieuwe afdeling. Jongens en meisjes worden niet gemengd.

De jongste leden zijn de Pipo’s. Daarna volgen de Speelclub, Rakwi’s, Tito’s, Keti’s en Aspiranten. Afhankelijk van het aantal leden of leiding smelten sommige groepen samen. Dit wordt jaarlijks herbekeken. Dit jaar zijn er Pipo jongens en meisjes, Speelclub jongens en meisjes, Rakkers, Kwiks, Toppers, Tippers, Kerels, Tiptiens en Aspiranten (jongens en meisjes).

Inschrijving

  1. Vul het inschrijvingsformulier in via deze link. Dankzij deze ingevulde fiche hebben we alle belangrijke administratieve en medische informatie over jouw kind altijd bij de hand. Opgelet! Je krijgt achteraf geen bevestigingsmail.
  2. Breng de betaling van het lidgeld in orde. Het inschrijvingsgeld bedraagt op jaarbasis 35 euro voor een eerste kind. Vanaf het tweede kind betaal je 25 euro. Stort het juiste bedrag op rekeningnummer: BE80 7341 8829 3577, met vermelding van de naam en de groep van het kind.

Uniform

Iedereen (behalve de pipo’s!) komt in volledig uniform naar de Chiro.

Heb je een uniform nodig? Je kan elke zondag na de Chiro een uniform passen bij de leiding. Wij kopen dat vervolgens voor jou aan in de Chirowinkel (de Banier). Wil je graag zelf een kijkje nemen in de Chiroshop: www.debanier.be.

Wij verkopen ook tweedehandsuniformen aan de helft van de prijs. Vraag er gerust naar bij de leiding!

Heb je een hemd, rok, broek of T-shirt die te klein is? Wie een oud uniform binnenbrengt, krijgt korting bij de volgende aankoop!

Drankje

Je mag zelf een koek en drankje meebrengen naar de Chiro. Voor 50 cent kan je ter plaatse ook een drankje kopen als ‘vieruurtje’.

Kamp

Elk jaar gaan we begin augustus tien dagen op Chirokamp. Dat is het absolute hoogtepunt van ons Chirojaar! We slapen allemaal in tenten en beleven samen de tofste avonturen.